Ostoehdot ja henkilötietopolitiikka | Super Synbiotics

Myyntiehdot ja tietosuojakäytännöt

Myynti- ja toimitusehdot

Näitä myynti- ja toimitusehtoja (”myyntiehdot”) sovelletaan yksityisasiakkaiden verkkosivustolla supersynbiotics.se tekemiin ostoihin Super Synbiotics AB:ltä (ruotsalainen yritysnumero. 559005-1313), osoite Östermalmsgatan 26A, 11426 STOCKHOLM, SVERIGE. Tavoitat meidät asiakaspalvelumme kautta sähköpostiosoitteesta info@supersynbiotics.se. Yritysasiakkaiden osalta viittaamme yhteystietoihimme tilauksia varten. Yksityisasiakkaiden verkon kautta tekemiä tilauksia koskevat Ruotsin kuluttajansuojalaki (1990:932), Ruotsin etäsopimuslaki (2005:59) etämyynti- ja kotimyyntisopimuksista, sekä Ruotsin laki (2002:562) sähköisestä kaupankäynnistä ja muista informaatioyhteiskunnan palveluista (”e-kauppalaki”).

  1. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt myyntiehdot. Me emme voi valitettavasti hyväksyä muita ehtoja, vaikka kirjoittaisit ne tilaukseesi, ellemme ole kirjallisesti muuta vahvistaneet.
  2. Jos katsomme, että myyntiehtoihin on tehtävä muutoksia, pidätämme oikeuden näihin muutoksiin. Ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme kuukautta ennen niiden voimaantuloa.
  3. Annetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin ei lisätä toimitusmaksua. Kun olet tehnyt tilauksen, saat ensin viestin sähköpostiin, että tilauksesi on vastaanotettu. Sen jälkeen saat vastaavasti viestit, että tilaustasi käsitellään ja että tilaus on valmis toimitettavaksi. Pidätämme samalla oikeuden olla toimittamatta tilattua tuotetta, jos siihen on erityiset syyt, kuten tuotannolliset ongelmat tai alihankkijoidemme jakeluongelmat tai muut syyt, jotka estävät meitä toimittamasta tilattua tuotetta. Siinä tapauksessa saat luonnollisesti pikimmiten tiedon meiltä. Mikäli emme jostakin syystä pystyisi toteuttamaan tilatun tuotteen toimitusta, huolehdimme mahdollisen ennakkomaksun pikaisesta palautuksesta, mutta sen lisäksi emme voi suorittaa muuta korvausta.
  4. Jotta voimme vastaanottaa ja käsitellä tilauksesi, tarvitsemme sinulta tilaussivulla näkyvät tiedot. Tekemällä ostoksen hyväksyt sekä tietojesi tallentamisen asiakasrekisteriin että postitusten vastaanottamisen meiltä. Saatamme lähettää sinulle markkinointitiedotteita meistä ja tuotteistamme, edellyttäen että et ole vastustanut sitä. Voit peruuttaa tulevat markkinointipostitukset postituksessa olevan linkin kautta. Takaamme, että sinusta meille tallennettuja tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Lue alempaa lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.
  5. Vastaanotettu ja vahvistettu tilaus toimitetaan pikimmiten, yleensä 2-4 työpäivän kuluessa.
  6. Tilattujen tuotteiden hinta näkyy tilaussivulta sekä sähköpostilla lähetetystä tilausvahvistuksesta.
  7. Aika ajoin voi esiintyä erityisiä tarjouksia, jotka niissä tapauksissa vaativat, että annat tilauksen yhteydessä erityisen alennuskoodin erikseen ilmoitettuun paikkaan. Nämä alennuskoodit ovat aina voimassa rajoitetun ajan, mikä käy ilmi alennuskoodeista annetuista tiedoista.
  8. Suoritat maksun tehdyistä tilauksista sille yhteistyökumppanille, joka on merkitty tilaukseen ja jollakin niistä tavoista, jotka asiakkaalle tarjotaan jokaisessa yksittäisessä ostotapahtumassa. Tekemällä tilauksen hyväksyt yhteistyökumppaniemme soveltamat ehdot. Hyväksyt myös, että yhteistyökumppanimme on luovutuksensaajana saamisoikeuden siirrossa kaikessa luottomyynnissä.
  9. Toimitukset tapahtuvat Postnordin tai muun logistiikkayrityksen kautta. Ilmoita vaurioituneesta tai kadonneesta tuotteesta asiakaspalveluumme: info@supersynbiotics.se niin pian kuin olet havainnut asian. Dokumentoi mahdollinen vaurio ja lähetä meille.
  10. Sinulla on aina 14 päivän peruutusoikeus Ruotsin etäsopimuslain (2005:59) etämyyntisopimuksista ja liiketilojen ulkopuolella tehtävistä sopimuksista (”etäsopimuslaki”). Peruutusoikeuden määrä aika lasketaan tavaran vastaanottamisesta alkaen. Jos peruutat kaupan ja haluat palauttaa tuotteen, sen on oltava ilman vaurioita ja käyttämätön ja tuote on palautettava alkuperäispakkauksessa. Sinun on myös selkeästi ilmoitettava meille, että haluat käyttää peruutusoikeutta. Ilmoita myös mielellään syy siihen. Voit myös täyttää erillisen tätä tarkoitusta varten olevan lomakkeen, jonka löydät tämän linkinkautta. Sinun on lisäksi maksettava palautuskulut, ellei tuotteessa ole selkeästi osoitettavaa vikaa, joka voidaan lukea kuuluvaksi toimittajan vastuuseemme.
  11. Pidätämme oikeuden veloittaa kustannukset, jotka syntyvät noutamattomien lähetysten käsittelystä (paluurahti ja toimituskulut). Siksi perimme 200 kruunun maksun lähetystä kohden. Lähetys säilytetään asiamiespostissa 14 vuorokautta ennen kuin se palautetaan meille. Ota siksi huomioon, että jos peruutat kaupan ja haluat palauttaa tuotteen, sinun on ensin noudettava paketti ja palautettava se sen jälkeen omalla kustannuksellasi.
  12. Näihin myyntiehtoihin sovelletaan Ruotsin lakia. Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus kääntyä Yleisen kuluttajavalituslautakunnan puoleen saadaksesi mahdollisen kiistan ratkaistuksi tuomioistuimen ulkopuolella.
  13. Tilattuja ravintolisiä koskee merkitty parasta ennen -päivämäärä sillä edellytyksellä, että tuotetta säilytetään ja käytetään suositellulla tavalla.
  14. Yleisesti ravintolisiä koskee, että niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Pakkausmerkinnöissä tai verkkosivustolla ja/tai muissa vastaavissa yhteyksissä annettuja tietoja ei ole tarkoitettu terveysväittämiksi tai väittämiksi tuotteen erityisistä hyödyistä. Ne on tarkoitettu selittämään sekä näiden ja niihin verrattavien tuotteiden yleisesti tunnettuja ominaisuuksia ja/tai kuvaamaan tutkimusta ja kokemuksia, joihin juuri nämä tuotteet perustuvat. Tämän verkkosivuston sisältöä ei pidä missään suhteessa käsittää lääketieteellisinä neuvoina tai ohjeina. Sitä ei ole myöskään tarkoitettu korvaamaan lääkärin neuvoja, ei äkillisissä eikä kroonisissa sairaustiloissa tai oireissa, tai ennen laajempaa ruokailutottumusten tai vastaavien muutosta.

Super Synbioticsin Tietosuojakäytännöt v20210818

Rekisterinpitäjänä Super Synbiotics (”Yritys”, ”me” tai ”meitä”) vastaa siitä, että kaikkia sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Nämä tietosuojakäytännöt kuvaavat tarkemmin, mitä henkilötietoja me käsittelemme ja mikä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on. Käytännöt kuvaavat myös, mitä oikeuksia sinulla on ja miten niihin vedotaan sekä mitä me teemme varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisen käsittelyn.

1. Mikä henkilötieto on ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa?

Kaikki tieto, joka liittyy suoraan tai välillisesti elossa olevaan luonnolliseen henkilöön, muodostaa henkilötiedon. Esimerkiksi nimi, osoitetiedot, kuvat, mutta myös salatut tiedot tai erilaiset sähköiset identiteetit, kuten IP-numerot, ovat henkilötietoja. Me ainoastaan käsittelemme henkilötietojasi. Käsittelyä on esimerkiksi tietojen kerääminen, säilyttäminen, tallentaminen, lajittelu, muokkaaminen, siirtäminen tai poistaminen.

2. Kuka on rekisterinpitäjä ja mitä se merkitsee?

Super Synbiotics AB (ruotsalainen yritysnumero 559005-1313) on rekisterinpitäjä ja vastaa yrityksen henkilötietojen käsittelystä. Se merkitsee, että meillä on vastuu käsitellä henkilötietojasi voimassa olevan tietosuojalainsäädännön, mukaan lukien tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Jos käytämme alihankkijaa henkilötietojesi käsittelyyn, alihankkija on henkilötietojen käsittelijä.

3. Käsiteltävät henkilötiedot, käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Kun rekisteröidyt meidän asiakkaaksemme, pyydämme sinua antamaan nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Teemme sen voidaksemme hallinnoida asiakassuhdetta, käsitellä tilauksiasi ja palautuksiasi, käsitellä SSAB:lla olevaa henkilökohtaista tiliäsi (jos päätät perustaa sellaisen), laatia tilastoja, täyttää lakisääteiset kirjanpitovelvoitteemme, markkinoida tuotteitamme sinulle, toteuttaa asiakastutkimuksia sekä tarvittaessa olla yhteydessä sinuun. Kun teemme asiakastutkimuksia, kaikki henkilötiedot anonymisoidaan.

Voimme lisäksi kerätä tiettyjä henkilötietoja ulkoisista lähteistä luottotietojen tai osoitepäivitysten muodossa.

Jos annat meille henkilötietosi oston ja rekisteröitymisen yhteydessä, henkilötietojasi käytetään näiden yksilöityjen tehtävien hoitamiseen. Käytämme tietoja myös yhteydenpitoon kanssasi sekä täyttääksemme sitoumuksemme sinua kohtaan. Katsomme siten, että henkilötietojen käsittelylle on olemassa oikeudellinen peruste, jotta voimme täyttää sopimussuhteeseemme liittyvät velvoitteet sinulle asiakkaana. Voimme ottaa yhteyttä sinuun markkinointitarkoituksessa kirjeellä, sähköpostilla ja puhelimella (mukaan lukien tekstiviestit), mikäli et ole ilmoittanut meille, että et halua yhteydenottoja. Arvioimme siten intressivertailun perusteella, että meillä on oikeutettu etu kertoa sinulle tuotteistamme, joka on painavampi kuin henkilötietojesi suojaamisen tarve.

Kun otat meihin yhteyttä tai välität yhteydenottopyynnön, tallennamme ja käytämme käyttämiäsi ja/tai antamiasi yhteystietoja sekä muita yhteydenoton yhteydessä antamiasi tietoja. Meillä on oikeutettu intressi pystyä kommunikoimaan kanssasi asiaasi koskien ja käsittelemään/panemaan asia täytäntöön. Tietojen käsittely on siis välttämätöntä tätä tarkoitusta varten. Olemme arvioineet perusteellisen harkinnan jälkeen, että intressimme henkilötietojesi käsittelyyn on suurempi kuin intressisi henkilötietojesi suojaamiseen (ns. ”intressipunninta”).

Kun asiakassuhteesi on päättynyt, säilytämme tiedoistasi nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja tilaushistorian. Tarkoituksemme on tiedottaa sinulle tarjouksistamme ja tuotteita koskevista uutuuksista, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua. Tämä ei kuitenkaan päde, mikäli olet ilmoittanut meille, että et halua yhteydenottoja mainitussa tarkoituksessa.

Kaikki henkilötietojen käsittely, joka tapahtuu tarkoituksen toteutumisen jälkeen, perustuu ainoastaan lakisääteisiin velvoitteisiin tai antamaasi suostumukseen.

Yrityksellä on lakisääteinen velvoite käsitellä määrättyjä henkilötietoja kirjanpidon ja tilinpäätöksen yhteydessä. Yrityksellä on kirjanpitolain mukaisesti velvollisuus säilyttää määrätyt tiedot, esimerkiksi tiedot maksutapahtumista, seitsemän vuotta tilivuoden päättymisen jälkeen.

Henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää kirjanpidossa, laskutuksessa ja tilintarkastuksessa; maksutositteita, hallinnollisia ja juridisia kysymyksiä varten, palveluidemme, verkkosivustomme ja sen parempaan käytettävyyteen tähtäävissä tilasto- ja markkinointianalyyseissä; järjestelmiemme kehityksessä ja kunnossapidossa; sekä asiakastutkimuksia varten.

Mikäli olet alle 18-vuotias ja aiot tehdä ostoksia, tarvitset huoltajan suostumuksen ennen henkilötietojen luovuttamista ja ostosten tekemistä.

Antaessasi henkilötietosi meille oston tai rekisteröinnin yhteydessä sinun katsotaan antavan suostumuksesi edellä mainittuun henkilötietojen käsittelyyn. Sinulla on kuitenkin oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn.

Emme yleensä pyydä tai käsittele asiakkaidemme arkaluonteisia henkilötietoja. Älä siis anna meille arkaluonteisia henkilö​​tietoja (tietoja esim. etnisestä alkuperästä, poliittisista mielipiteistä, uskonnollisesta tai filosofisesta vakaumuksesta, ammattiliittoon kuulumisesta, terveydestä tai seksuaalisesta käyttäytymisestä), ellemme ole nimenomaisesti pyytäneet suostumustasi tiettyjen tietojen erityiseen käsittelyyn, ja vain kun olet antanut nimenomaisen suostumuksesi käsittelyyn. Lisätietoja suostumuksen ehdoista, ja siitä miten käsittely tapahtuu, annetaan tällöin nimenomaisen suostumuksen pyytämisen ja toimittamisen yhteydessä.

4. Miten olemme saaneet tietosi

Henkilötiedot, joita käsittelemme, on saatu sinulta rekisteröinnin kautta tavalla, joka on kerrottu edellä kohdassa 1 sekä ulkoisista lähteistä luottotietojen ja osoitepäivitysten muodossa. Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, teemme arvioinnin, onko meillä juridisista tai palveluihin liittyvistä syistä tarvetta seurata asiaa myöhemmin esimerkiksi reklamaatioiden tai kadonneiden lähetysten yhteydessä. Muussa tapauksessa sähköpostiviesti poistetaan sen jälkeen, kun olemme vastanneet sinulle. Seulomme kaikki sähköpostiviestimme kuukausittain. Mitään sähköpostilla antamiasi tietoja ei siirretä muihin rekistereihin, ellet itse ole pyytänyt sitä.

5. Korttimaksut

Jotta maksupalveluidemme toimittaja voi suorittaa maksun tuotteistasi verkkosivustolla, sinua pyydetään antamaan maksukorttisi tiedot. Näitä tietoja käsittelee ainoastaan alihankkijamme ja alihankkijan kanssa tekemämme henkilötietojen käsittelyä koskevan sopimuksen mukaisesti.

Käsittelemme ainoastaan maksutietojasi (emme kuitenkaan luottokortin numeroa) siinä laajuudessa ja niin pitkään kuin se on tarpeellista, varmistaaksemme mahdollisten veloitusten, kaupan purkamisen sekä hyvitysten tehokkaan käsittelyn.

6. Henkilötietojen siirtäminen kolmansille osapuolille

Voimme käyttää EU-/ETA-maiden ulkopuolisia henkilötietojen käsittelijöitä kerättävien henkilötietojen käsittelyssä.  Ennen henkilötietojen siirtoa sellaiselle osapuolelle toteutamme asianmukaiset suojatoimet ja varmistamme, että osapuoli noudattaa vastaavia turvallisuustoimenpiteitä ja kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu turvallisesti. Varmistamme myös, että EU-komission päätös vahvistaa kyseisen maan tietoturvan olevan riittävällä tasolla.

Me emme siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin mainituilla tavoilla emmekä myy tai lainaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

7. Suoramarkkinointi sähköisellä viestinnällä

Kuten kohdassa 3 edellä mainittiin, voimme käyttää henkilötietojasi uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden vastaanottaa markkinointia tuotteistamme. Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla räätälöimään tiedot siten, että ne soveltuvat juuri sinulle. Mikäli et halua vastaanottaa markkinointia, voit noudattaa jokaisen sähköpostilähetyksen mukana tulleita ohjeita tai ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen info@supersynbiotics.se.

8. Turvallisuus ja henkilötietojesi suojaaminen

Kaikkia henkilötietoja käsitellään turvallisessa ympäristössä. Verkkosivustollamme käytetään SSL-salausta.

9. Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään?

Eväste on kirjaimista ja luvuista muodostuva tekstitiedosto, jonka verkkoselaimemme lähettää ja tallentaa sinun verkkoselaimeesi tai laitteeseesi. SSAB käyttää evästeitä parantamaan ja helpottamaan vierailuasi. Emme käytä evästeitä henkilötietojen tallennukseen tai tietojen eteenpäin jakamiseen kolmansille osapuolille.

Käytämme kolmansien osapuolien evästeitä kootun tilastotiedon keräämiseen Google Analyticsin kaltaisissa analyysityökaluissa. Käyttämämme evästeet ovat sekä pysyviä että väliaikaisia evästeitä (istuntoevästeitä). Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoina tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen korkeintaan 24 kuukauden ajaksi. Väliaikaiset evästeet poistuvat, kun suljet selaimen. Selaimen asetusten kautta voit itse ohjata evästeiden laajuutta. Siellä voit esimerkiksi estää tai poistaa evästeitä. Voit myös surffata anonyyminä. Ota huomioon, että tietyt palvelut eivät toimi, jos evästeet on poistettu.

10. Henkilötietojen korjaaminen ja poistaminen

Virheelliset tai puutteelliset henkilötiedot, tai tiedot joiden käsittelyyn meillä ei ole oikeudellista perustetta, korjataan tai poistetaan yrityksen omasta aloitteesta tai sinun pyynnöstäsi. Kaikki tiedot, joita ei enää tarvita kohdassa 3 mainittujen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi, poistetaan.

11. Säilytysaika

Henkilötietosi säilytetään niin kauan kuin se on välttämätöntä kohdassa 3 mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi. Yritys ei kuitenkaan säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin kaksi (2) vuotta asiakassuhteen päättymisen jälkeen.

12. Oikeutesi ja valvontaviranomaisen tiedot

Sinulla on oikeus saada tieto siitä, mitä sinua koskevia tietoja käsittelemme sekä oikeus pyytää henkilötietojen korjausta, poistamista tai siirtoa sekä oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Sinulla on myös oikeus pyytää ote sinusta tallennetuista tiedoista.

Jos sinulla on kysyttävää sinua koskevien tietojen käsittelystä tai haluat käyttää jotakin oikeuttasi, ota yhteyttä meihin. Yhteystiedot löydät alta.

Jos haluat valittaa tietojesi käsittelystä, sinulla on aina oikeus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen: The Swedish Authority for Privacy Protection (IMY) , imy@imy.se, 08-657 61 00, osoite Integritetsskyddsmyndigheten, Box 8114, 104 20 Stockholm

13. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Henkilötietojesi käsittelystä on vastuussa Super Synbiotics AB (yritysnumero 559005-1313), Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm, Sverige, Sähköposti: info@supersynbiotics.se.

Jos haluat päivittää tai muuttaa antamiasi tietoja tai jos sinulla on kysymyksiä tai mielipiteitä tuotteistamme, tiedoista, joita käsittelemme tai omista oikeuksistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla: info@supersynbiotics.se tai puhelimitse: +46 (0)8-660 16 60.

14. Tietosuojaselosteen päivittäminen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan muuttaa. Teemme muutoksia sovittaaksemme käytännöt sovellettavan lainsäädännön muutoksiin, kaupallisiin tarpeisiin tai täyttääksemme asiakkaidemme, markkinointikumppaniemme ja palveluntarjoajiemme tarpeet. Päivitetyt versiot julkaistaan verkkosivustollamme https://supersynbiotics.se sekä muutoksen päivämäärä, jotta viimeisen päivityksen ajankohta käy selkeästi ilmi.

Tietosuojalauseke päivitettiin viimeksi 18.8.2021.

 

 

 

Maitohappobakteerit ja kuidut vatsallesi

  • Perustuu 15 vuoden tutkimukseen
  • Valmistettu Ruotsissa
  • Luonnollinen - täysin lisäaineeton

Hanki uutisia ja vinkkejä suolistofloorallesi